استاد ابراهیم حقیقی ۱۳۵۴ طرح اولیه ای از فونت اوژن را آماده کردند. اما متاسفانه اجرای آن با تاخیر چند ساله مواجه شد نهادن در سال ۵۶ توسط خانمها تهرانی و باقرزاده به اجرا درآمد. اما با این حال بسیار محدود ارائه شد. تا اینکه در سال ۱۳۸۶ توسط گروه نرم افزاری مریم ارائه این فونت فوق العاده از سر گرفته شد. و همچنین بر وزن های آن اضافه کردن تولید وزنهای ۳ خطی و سه بعدی و رگولار آن توسط خانم زهره زیارتی و همچنان تحت نظارت استاد ابراهیم حقیقی به اجرا در آمد.
در حال حاضر این فونت در هفت وزن ارائه شده است. عبارت اند از رگولار، bold، خارج از خط، سه خطی، سه بعدی، ورژن 2 و ورژن 2 bold. که تمامی این این وزنه ها دارای روحیه ای شاد و همچنین کودکانه و چشم نواز هستند.
از آنجایی که طراحی آن بسیار شاد و در عین حال خوانا می باشد. از این رو فونت اوژن برای نوشتههای بسته بندی مواد غذایی و یا تابلوی مغازه های ارائه دهنده مواد غذایی و کالاهای مربوط به کودکان رستورانها بسیار مناسب به نظر میرسد. وزن سه خطی فونت اوژن برای طراحی تابلو های نئونی و یا ال ای دی فانتزی بسیار مناسب می باشد، که به صورت چشمک زن طراحی شود. همچنین برای تابلوهای که دران از چلنیوم به عنوان برجسته سازی استفاده می شود، وزن سه بعدی فونت اون بسیار کارآمد است.
ورژن ۲ فونت اوژن ظاهری کامپیوتری داشته و با طراحی خاصی که دارد خواننده را به یاد مطالبی که در دهه ۶۰ به عنوان کامپیوتر نوشته مطرح شده بود می اندازد. وزن رگولار فونت اوژن لطیف تر و نرم تر از وزن ورژن ۲ می باشد، برای تحریر متون نسبتاً بلند مناسب تر بود و می تواند برای فهرست بندی از ورژن bold آن برای طراحی روی جلد و عنوان استفاده کرد.